maandag 22 maart 2010

Etentje bij Rudi Zeelmaekers:Two men, one mission

Hallo Tom,


foto's hebben we niet gemaakt, zal er volgende keer rekening mee houden.


Ik heb mijn gasten een roze Cava onder de neus geduwd. Er waren tapenades van zongedroogde tomaat met basilicumpesto en paprika met geitekaasje. Daarnaast werd er een hapje geserveerd uit de Griekse keuken. Dit was een fris mini-slaatje vergezeld van gegrilde kip die vooraf in een Griekse marinade heeft gebaad.


Als voorgerecht was er een broccolisoep en als hoofdgerecht heb ik chateaubriand geserveerd met champignonroomsaus. De groentjes op het bord waren gestoofde worteltjes vergezeld van een frisse erwtenmousse met munt en puree met bieslook. Een klassiek menu dus. :)


Als aflsuiter een notentaart met appel en een glaasje Bombardino (2 delen advocaat, 1 deel amaretto en 1 deel melk, alles opgewarmd en met een stevige toef verse slagroom in het glas). Voor sommigen te pittig, voor anderen niet pittig genoeg.
Pittigheid zat er ook in de gesprekjes, over wanneer heb je een relatie en wanneer niet, over schoonfamilie zijn of niet zijn enz.....


Volgende keer mag je op enkele foto's rekenen.

met vriendelijke groet,

Rudi Zeelmaekers

Geen opmerkingen: