maandag 14 februari 2011

Tapas - Mini gerechtjes - Feestelijke hapjes



Vrijdag 11 februari werden 8 mensen verwend met feestelijke hapjes. Op het 12 gangen menu stond:
- Tomaat-mozza alla espuma
- Tartaar van tonijn met granny smith
- Sachimi van sint-jacobsnootje met limoenroom
- Carpaccio van rund geserveerd op een verse toast
- Mille-feuille van gerookte eend
- Romige cappuccino van witloof en bacon
- Quiche van geitenkaas en courgette
- Scampi in oosterse saus
- Papillot van vis met fijne groenten en tuinkruiden en Hollandse saus
- Filet mignon met Japanse toets
- Spiesje met oosters gemarineerde kip
- Chocoladefondue met stukjes fruit

Alle gerechten werden door de nodige hmm's, njamm's, oohhh's en aahhh's onthaald.

Voor de meeste gasten was het de vuurdoop en volgens hen smaakte het naar meer. Dat horen we graag. :-)

Marc vond dat de smaken explodeerden in je mond en een perfecte samenhang hadden.
Wim zei dat het zoals steeds heerlijk was. Hij is een vaste klant :-)
Koen - iemand die we misschien binnenkort op Komen Eten zullen zien - zei dat hij binnenkort ook etentjes via cook-or-eat zal organiseren want zijn hobby is, jawel, koken.
Volgens Lieve ben ik een keukenkoningin.
Patrick vond ook dat de presentatie alleen al uitnodigde tot eten.
Inge liep op wolken. Hopelijk deden zij en Koen dat ook de volgende ochtend want ze moesten heel vroeg uit de veren.
En mijn lieve Yves beleefde wederom culinaire orgasmes :-)
Tevreden ben ik rond 3u in bed gekropen.

Lieve groet
Charlotte

1 opmerking:

Cook-or-eat zei

Dat is weer maar eens positief he.
Seg, Koen mag met mij eens contact opnemen....
Mss......