zaterdag 5 maart 2011

lekker eten bij Koen "mijn eerste menu"

Donderdag ochtend 3 maart. Beiden zijn we nog aan het nagenieten van de geweldige COE die we gisterenavond mochten beleven bij Koen.
Een tweetal weken geleden merkte ik dat er een nieuwe “kok” op de site van COE stond. Het menu trok mijn bijzondere aandacht, even gecheckt bij mijn partner Dirk of we die avond niets aan de hand hadden en dan maar snel ingeschreven, want met zo’n menu zullen de plaatsen wel snel bezet zijn.
En zo reden we met hooggespannen verwachtingen woensdagavond naar Edegem…. Zou het echt allemaal zo lekker zijn zoals Koen ons laat geloven op de site????
En ja hoor, Eenmaal binnen bij Koen merk je meteen dat hij iemand is die houdt van mooie dingen, geniet van gezelligheid en vooral van lekker eten. Vanaf de (talrijke) aperitiefhapjes tot en met de koekjes en cakejes bij de koffie werd alles gemaakt door Koen, himself!
Super lekker, kwaliteitsvolle ingrediƫnten, vergezeld van lekkere wijnen die meer dan voldoende werden bijgeschonken. Proficiat Koen, dat heb jij voortreffelijke gedaan. Jij bent een aanwinst voor COE. Spijtig dat er 2 plaatsen open zijn gebleven maar de afwezigen hadden groot ongelijk!
Doe zo verder, wij worden zeker een vaste klant 

Chantal en Dirk

1 opmerking:

Ariadne zei

Inderdaad, het was heel lekker in een gezellig kader. Bedankt Koen.

Ariadne en Yves