zaterdag 19 maart 2011

Shi Music http://www.shi-music.be/

Music was my first love and it will be my last!
Music of the future and music of the past!

Een stelling die perfect past bij Shi (geboren te Seoul, Zuid Korea op 3 september 1978 als Sofie Vanlimbergen).

Reeds op jonge leeftijd begon zij haar artistieke talenten te ontplooien in zowel klassieke als moderne dans. Daar bleef het niet bij want toen zij tijdens haar studentenjaren de karaoke ontdekte, werd zingen haar nieuwe liefde!

Zij introduceerde zich in enkele rock- en coverbands en trad ook op met de Engelse band Mother Hubbard, zowel in Vlaanderen als in Engeland.

Haar opleiding Zingen en Acteren genoot ze bij de Theater Groep Bert Leysen Kring te Balen.

Shi werd halve finaliste tijdens Idool 2003, kwart finaliste tijdens Idool 2004 en in 2005 nam ze deel aan X-factor. Hierin stootte ze door tot de groep van de 20 meest belovende talenten in haar categorie.

Zij verzorgde gastoptredens met de BigBand Lier in 2006 en 2007 en in 2008 schitterde ze in het casino van Knokke waar ze optrad met The Stamps, het originele gospelkwartet van Elvis Presley.

Sinds 2005 is ze ook te zien en te horen tijdens de jaarlijkse herdenking van de Oud-Korea-strijders in het Kasteel de Renesse te Oostmalle.

In oktober 2009 trad ze als gaste op tijdens het slotconcert van de S.H.A.P.E. International Bigband van de NATO in het stadstheater van Mons.

Verder verzorgt zij als solozangeres bedrijfs- of prive-feesten, huwelijksmissen, events, jubilea,...

Haar repertorium is zeer uiteenlopend en gevarieerd. Zij heeft een warm stemtimbre en een krachtige stem die zich zeker leent voor de soulmuziek, bigband, latin, zwoele ballads en zelfs Franse chansons.


Indien U Shi wenst te contacteren voor bijkomende informatie of voor het boeken van een optreden, gelieve dan het formulier in te vullen dat U vindt via de link Contact.

www.she-music.be

Geen opmerkingen: